Рекламні послуги в Туркменістані. Торгові Представницькі послуги в Туркменістані. Надамо допомогу в пошуку ділових партнерів в Туркменістані.

Рекламні послуги в Туркменістані. Торгові Представницькі послуги в Туркменістані. Надамо допомогу в пошуку ділових партнерів в Туркменістані.
Реклама в Туркменістані.
Команда Туркменського Бізнесу здійснює роботи з реклами компаній і товарів на території Нейтральний Туркменістан.
Також пошук ділових партнерів в Туркменістані. За бажанням клієнта, зможемо бути Вашими рекламними і торговими представниками в Туркменістані.
Для того, щоб почати з нами співпрацю, необхідно зробити кілька кроків:
Крок перший: Ви замовляєте рекламну інформаційну сторінку на сайті turkmenbusiness.info, вартість (на Ваш вибір) — 100 Євро, 130 Доларів США або у Вашій валюті за курсом Вашого Центрального Банку. Для того, щоб замовити сторінку, необхідно вислати електронною поштою (у прикріплених файлах) інформацію про вашу компанію, всю контактну інформацію, логотип і 2-3 фотографії.
На вашій сторінці буде встановлено посилання на ваш сайт, форма зворотного зв’язку (ми навіть не будемо знати, хто саме вам напише) і, природно, опублікуємо всю вашу інформацію. За додаткові 30 Євро або 50 доларів зробимо спеціальну адресу електронної пошти (який вам повідомимо), по якому ви завжди зможете додавати свої новини або пропозиції, і це буде автоматично публікуватися на вашій сторінці! Інформацію про Вас ми опублікуємо на російській та англійській мовах.
Оплату найкраще робити через систему Western Union (але тільки в Доларах США), можна Банківським переводом в Євро або в Доларах США (в цьому випадку необхідно вказувати правильні деталі платежу, які ми вам повідомимо, якщо ви захочете скористатися саме цим способом оплати), можна оплатити на наш електронний гаманець (тут є можливість оплатити в 30 валютах світу, природно виходячи з курсу по відношенню до долара США).
І ще, коли буде опублікована сторінка, ми зробимо посилання на цю сторінку в декількох наших інших ресурсах tb24online.com, turkmenbusiness.livejournal.com, ahsbiz.com, ashbiz.net, tb24.foxibiz.com, turkmenmarket.blogspot.com, turkmenmarket . foxibiz.com, twitter.com / turkmenbusiness, friendfeed.com / turkmenbusiness, facebook.com / TurkmenbusinessCommand.
Крок другий: Щоб ми змогли знаходити для вас нових партнерів, клієнтів, покупців у Туркменістані, нам знадобляться воші каталоги, рекламні проспекти та інші рекламні матеріали. Все це треба буде надсилати за системою EMS. Наші агенти можуть поширювати не тільки в Столиці Туркменістану — місті Ashgabat, а й в інших регіонах Туркменістану.
За умовами нашої з вами співпраці в справі поширення ваших рекламних матеріалів більш докладно опишемо по електронній пошті.
З повагою,
Сподіваємося, що Вас зацікавить мати такого Комерційного і Торгового Агента в Туркменістані, як Команда Turkmenbusiness!
Завжди готові розглянути ваші ділові пропозиції для Нас щодо подальшої співпраці!
P.S. Ми співпрацюємо з Туристичною компанією в Туркменістані і зможемо скористатися їх послугами, якщо знадобляться, включаю візову підтримку! І ще співпрацюємо з Юридичною компанією в Туркменістані.
Якщо буде потрібен постійний представник в Туркменістані — Ми до Ваших послуг!
Погодьтеся — не найдорожчий вид рекламних послуг в Туркменістані!

http://turkmenbusiness.uaprom.net

Оставить комментарий